Dusj

Dusjløsninger for ditt bad

Utforsk Rørkjøps utvalg av dusjløsninger, nøye utvalgt for å møte hverdagsbehovene i ethvert baderom. Vi tilbyr et variert sortiment som dekker alt fra enkel funksjonalitet til spesialiserte preferanser.

Takdusj

Våre takdusjer er utformet for å gi en behagelig og dekkende strøm, ideell for en rolig start på dagen eller for en avslappende opplevelse av “regndusj” før sengetid.

Dusjkabinett

Praktiske og plassbesparende, våre dusjkabinett er en effektiv løsning for moderne baderom, lett å passe inn i de fleste rom. Ikke minst vil dusjkabinett forlenge levetiden av badet ditt med mange år.

Hånddusjer

Vi tilbyr hånddusjer som gir deg mer kontroll og bekvemmelighet, spesielt når tiden er knapp.

Dusjsett

Med våre dusjsett får du en helhetlig pakke, hvor komponentene er harmoniske og skaper en fullverdig dusjopplevelse.

Dusjvegg

Våre dusjvegger gir en ren og ryddig look, samtidig som de effektivt skiller våte og tørre soner i baderommet.

Dusjhode

Fra enkle, stilrene modeller til mer avanserte varianter, våre dusjhoder er utviklet for å tilfredsstille forskjellige behov og preferanser.

Dusjslange

Vi forstår viktigheten av en solid dusjslange, derfor er våre modeller både holdbare og fleksible, klare for daglig bruk.

Blandebatterier til dusj

Velg blant et bredt spekter av blandebatterier, alle utformet for å gi en jevn og pålitelig vannstrøm, uten å gå på kompromiss med stil.

Rørkjøp er klare til å hjelpe

Rørkjøp er dedikert til å tilby dusjløsninger som ikke bare oppfyller funksjonelle krav, men også integrerer sømløst med ditt baderomsdesign. Vi hjelper deg også med montering og installasjon av dusjløsninger.